Ga naar inhoud
Liever je vraag stellen? Laat ChatGPT je helpen op basis van deze pagina.Vraag het ChatGPT ↗Opent ChatGPT van OpenAI. Deel daar geen wachtwoorden of persoonlijke gegevens.

Een nieuwe klant onboarden

Voor:Installateur

Een nieuwe klant richt je in met de onboarding-wizard. Die maakt de organisatie van de klant onder die van jou aan, met locatie, apparaten, EMS-instellingen en gebruikers, in één keer. Je hebt de rol Onboarding-beheerder nodig.

  1. Ga naar Instellingen → Sub organisaties en open het tabblad Onboarding sessies.
  2. Klik op Nieuwe organisatie (de knop +).
  3. Kies hoe je begint:
    • Importeren: kies een Importbron om de gegevens over te nemen uit een systeem dat je al gebruikt, en klik op Importeren.
    • Handmatig: vul de Organisatie naam in en klik op Maak.

De sessie wordt tussendoor opgeslagen. Je kunt hem sluiten en later verder gaan via het tabblad Onboarding sessies.

De stappen staan links (Installatieprocedure). Bij elke stap staat Gereed, Nog niet begonnen of De stap bevat fouten. Klik op Opslaan & Volgende om verder te gaan.

Veld Wat je invult
Organisatie naam De naam van de klant, bijv. Familie Bakker
Slug De korte naam in webadressen. Leeg laten om er automatisch een te maken. Deze slug is al in gebruik betekent dat een andere organisatie hem al heeft
Adres Het adres van de klant
Gebruik een apart factuuradres Zet aan als facturen naar een ander adres gaan
Bovenliggende organisatie Waar de klant onder valt. Automatisch zet hem onder je eigen organisatie (of die uit de import). Kies Handmatig om een andere te kiezen
Opmerkingen Interne notities, niet zichtbaar voor de klant

Kies een product voor de klant. Het product bepaalt welke modules (zoals het EMS) de klant krijgt.

Bouw de locatie op als boomstructuur onder Locaties en objecten:

  1. Locatie toevoegen, bijvoorbeeld het adres of een deel van de locatie.
  2. Object aan deze locatie toevoegen voor elk onderdeel: geef het een Object naam (bijv. Batterij) en een Object type.
  3. Een apparaat koppelen aan een object: kies het Apparaatprofiel en vul het Apparaat-ID in.

Voeg onder Gateways de gateways toe die gegevens naar Gridly sturen: kies het Type gateway en vul het Gateway-ID in. Er zijn geen compatibele apparaatprofielen voor de geselecteerde gateway en het geselecteerde object type betekent dat die combinatie niet wordt ondersteund: controleer het gatewaytype en het objecttype.

Alleen zichtbaar als het product het EMS bevat. Vul de instellingen voor batterij, zonnepanelen, netaansluiting en prijzen in. Het zijn dezelfde velden als bij EMS-instellingen. Laat Minimale SoC en Maximale SoC overeenkomen met de instellingen in de batterij zelf.

Gebruiker toevoegen voor iedereen bij de klant die toegang nodig heeft: vul het E-mailadres in en kies de Rollen. Elke gebruiker krijgt een uitnodiging per e-mail. Je kunt deze stap overslaan en gebruikers later uitnodigen.

Klant Rol voor de hoofdcontactpersoon Anderen
Particulier Eigenaar: beheert het huishouden en nodigt gezinsleden uit Lid
Zakelijk (C&I) Beheer van huurders: beheert de organisatie en haar gebruikers Gebruikersbeheer voor iemand die alleen collega’s beheert; geen extra rol voor mensen die alleen willen kijken

Houd Ems-admin bij je eigen team, tenzij de klant de EMS-instellingen zelf beheert: verkeerde batterij- of tariefinstellingen zijn de meest voorkomende oorzaak van EMS-vragen. Zie Rollen en rechten voor alle rollen.

Kies het product uit je afspraken met Gridly. Het bepaalt welke modules de klant krijgt, zoals het EMS. Weet je niet welk product geldt? Vraag het je contactpersoon bij Gridly voordat je de onboarding start: het product achteraf veranderen betekent de modules van de klant veranderen.

Controleer wat er wordt aangemaakt bij Geplande wijzigingen, Waarschuwingen en Blokkers.

  • De preview is gereed. De onboarding kan uitgevoerd worden. Klik op Uitvoeren.
  • Conflicten gedetecteerd: iets bestaat al, zoals de organisatie of een apparaat. Zie Onboarding geblokkeerd door een conflict.

Als het klaar is, zie je De provisioning is succesvol voltooid, met een Uitvoeringslogboek. De klant staat nu bij Sub organisaties. Een afgeronde sessie is alleen-lezen.

  • Opgeven stopt een sessie die je niet meer nodig hebt. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
  • Verwijder sessie verwijdert een sessie die nog niet is uitgevoerd.
  • Voor veel klanten tegelijk, zie Bulk import.